Gelukscoaching

Het is niet belangrijk of je in of uit de maat loopt, 
het is belangrijk dat je jouw eigen ritme vindt. 
Gelukscoach Luck Verbeeck
Het ken-je-doelen-traject
Niemand kan het doel van een ander mens begrijpen. Het is de lokroep van je hart die jij alleen zelf kon horen. Neem zélf de regie in handen en maak jouw wensen, jouw dromen waar. Maak zélf de perfecte keuzes. Creëer de juiste visie en gaandeweg wordt alles duidelijk. Zet zelf die eerste levensnoodzakelijke stap!

Hoe? Via een eenvoudig, uitgebreid én duidelijk stappenplan wijst School Of Luck je de weg om jouw doelen te realiseren. Alles ligt binnen handbereik, de keuze is aan jou…
Het ken-jouw-obstakels-traject
Waarom lukt het bij de andere wel en bij jou (nog) niet? Wat is de reden van die onvervulde wensen, die onbereikbare dromen, … ?

Maak dromen waar! Met dat ene duwtje in de rug, die ene gouden tip heb je vaak genoeg om het obstakel te overwinnen en je ultieme doel te bereiken. Roep een halt toe aan je leven vol conditioneringen. Geef jezelf die welverdiende boost om uiteindelijk die lang gekoesterde dromen en doelen te omarmen, te realiseren.
Het vindt-jouw-plan-traject
Waar droom jij van? Wat zijn jouw talenten? Wat doe jij er mee?
Waar bots je tegenaan? Waar en hoe vind ik mijn obstakels?

School of Luck reikt jouw een persoonlijke road-map aan en loodst jouw zo - op een eenvoudige manier - naar jouw doelen.

Hiervoor maken we gebruik van klassieke planningsmethodes met psychotherapeutisch moderne inzichten, aangepast aan de hedendaagse manier van leven.
Het vindt-jouw-actie-traject
Helemaal tot jezelf komen, je eigen-ik in balans brengen… daar streven we allemaal naar, toch?

Met een grote dosis Positieve Psychologie én een aantal unieke tools staat School Of Luck garant voor een professionele begeleiding bij jouw zoektocht naar die emotionele en mentale stabiliteit.

Dit traject is een uitnodiging aan jezelf om je maximaal te verwennen, de zoektocht te starten naar wie je écht bent, jezelf te transformeren naar de “ultieme jou”.
"Doe het of doe het niet, er is niet zoiets als proberen."
Yoda - Star Wars
Eugeen Woutersstraat 53 
2220 Heist-op-den-Berg
0495 700 837
hello@schoolofluck.be
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram